În aceste vremuri economice tulburătoare, întreprinderile se gândesc la noi modalități de a câștiga mai mulți clienți care le vor crește profiturile. O modalitate pe care companiile au adoptat-o este video marketing-ul. Video marketing-ul sună ca un plan de afaceri pe care doriți să-l utilizați? Citiți în continuare acest articol, pentru recomandări despre marketing-ul video.
Pentru a adăuga o altă dimensiune campaniei de video marketing, includeți logo-ul companiei dvs. Acest lucru poate fi ușor de realizat prin inserarea unei imagini a logo-ului companiei dvs direct în video. Cel mai frecvent loc de plasare a imaginii este fie în partea de jos a ecranului, fie în colțul de sus al videoclipului.
Nu evitați Video Marketing-ul doar pentru că sunteți timid. Dacă vă este greu să vorbiți în fața camerei, faceți cât mai multe duble și editați videoclipul. Rugați un prieten sau un coleg să vă ajute, facând o demonstrație a produselor sau intervievându-vă.
Unele dintre cele mai eficiente modalități de a obține audiență pentru videoclipurile dvs. le reprezintă folosirea anunțurilor și reclamelor în rețelele sociale sau codurile QR pentru a direcționa persoanele spre videoclipurile dvs. Oamenii care văd aceste reclame vor avea deja mijloacele (și, probabil, timp), pentru a viziona videoclipul. Dacă le place, ei pot împărtăși instantaneu link-ul unui prieten, oferind videoclipului încă o expunere!
Pentru a vă îmbunătăți eforturile de video marketing, luați în considerare inițierea unei campanii de marketing video. Cu o campanie de video marketing, veți oferi zilnic videoclipuri, care vor fi partajate pe site-ul dvs., precum și pe site-urile de videoclipuri, precum YouTube. Nu uitați să împărtășiți videoclipurile cu clienții, utilizând e-mailul și rețelele sociale.
Când sunteți în căutare de inspirație, încercați sugestiile YouTube pentru a găsi subiecte conexe despre care să vorbiți. Acest lucru vă oferă un ansamblu de idei pe care le puteți utiliza fie direct, sau care pot declanșa în mintea dvs o idée despre un subiect. Cu cât faceți mai multă cercetare, cu atât veți veni cu mai multe idei.
Încercați să fiti sinceri și adevărati în videoclipuri. Cu excepția cazului în videoclipul este unul de calitate profesională. Atunci, e bine să fiti imperfect. Exersati materialul înainte de filmare și apoi treceti la treaba. Nu e nevoie să vă faceți griji cu privire la editarea fiecarei mici imperfecțiuni, deoarece oamenii vor vedea că sunteti cinstit și ca se pot apela la dvs. Doar concentrati-va pe obtinerea mesajului într-un mod clar și concis.
În funcție de ceea ce vindeti, s-ar putea să nu fie nevoie să filmati un videoclip. Dacă sperati ca oamenii să cumpere un program pentru calculator sau sa foloseasca un site online sau serviciu, captura de ecran ar putea fi o modalitate mai bună. Doar creati videoclipuri despre ceea ce oferiti și ceea ce face produsul respectiv în timp ce povestiti de ce l-ar vrea oamenii.
Evitați sa fiti un one-man show. Nu este posibil să va ganditi la fiecare idee mareata pe cont propriu. Noțiunile de bază de la alte persoane este o modalitate foarte bună de a veni cu idei noi și utile. Petreceti timp facand brainstorming o dată la câteva săptămâni pentru a genera un inventar proaspăt de idei și intuiții.
Pentru cei care sunt noi in domeniul video marketing-ului, încercati să faceti videoclipurile scurte. 30-45 de secunde este o durata buna pentru a începe. Pe măsură ce deveniti mai experimentat, veți observa că sunteti capabili de a va face cu usurinta mesajul cunoscut peste tot în acest interval de timp.
Afișati întotdeauna URL-ul site-ului dvs. în videoclip. Cele mai multe pachete software de editare video includ opțiunea de a plasa o casetă cu text în interiorul videoclipului. Acesta este modul perfect de a va asigura că oricine vede videoclipul va ști de unde să învețe mai mult, chiar dacă acestia vad videoclipul pe un alt site decat al dvs.
Când încărcați un videoclip pe YouTube, de asemenea, încărcați-l pe Facebook, și vice-versa. Ar trebui să utilizați codul de embed de pe Facebook pe site-ul dvs. în loc de cel de pe YouTube, intrucat abonatii Facebook tind să fie mai profitabili decat abonatii YouTube, iar dvs lucrati pentru a va construi brand-ul cu înregistrarea video pe care o postati.
Nu aruncați niciodată la repezeala un titlu! El trebuie să includă nu numai cuvintele cheie SEO care credeți că va vor aduce vizualizari, dar, de asemenea, ceva usor de retinut, astfel încât oamenii să acceseze link-ul. Ce ar cauta niste vizitatori precum ai dvs? Încercați să creați un titlu care este profund și ademenitor.
Video marketing-ul poate părea greu. Este mult mai ușor de făcut daca inserati ceva umor în videoclipuri. Acest lucru va distra mereu telespectatorii și ii va face sa revina pentru mai mult. Fiti atenti cu această strategie și aratati filmele si altora înainte de publicare. Ati putea sfarsi prin a nu fi amuzant și a face afacerea sa arate rau.
Puteți afla o mulțime de lucruri din vizionarea clipurilor video realizate de cei care au success in domeniul video marketingului. Atentie la formatul, subiectul și modul în care este distribuit clipul video. Dacă este posibil, găsiți o campanie video care vizează o nișă similara cu propriul dvs public. Rețineți că videoclipurile dvs. vor fi si mai bune, pe masura ce exersati.
Există mituri despre domeniul sau compania sau produsele dvs? E timpul sa le demontati! Utilizați clipurile video pentru a re-adopta miturile într-un mod plin de umor și apoi spuneti adevărul despre faptul în cauză. Telespectatorii dumneavoastră se vor bucura sufficient incat să-l împărtășească cu alții din listele lor de prieteni de pe retelele sociale.
Încercați să va gânditi la optimizarea motorului de cautare atunci când scrieți titluri și descrieri ale clipurilor video. Nu le falsificati si nu scrieti informații care nu se regasesc în videoclipuri. Nu numai ca sunt inșelătoare, dar va pot adauga pe lista neagră a motoarelor de căutare. Folositi cuvinte cheie proprii și descrieri astfel încât oamenii să poată găsi videoclipurile dvs. si, atunci cand le găsesc, sa le fie de ajutor.
Sperăm că sfaturile din acest articol v-au dat ceva idei despre modul în care puteți utiliza marketing-ul video in afacerea dvs. Este, într-adevăr ,una dintre cele mai bune metode pentru ca orice afacere sa atraga noi clienți, atunci când banii sunt limitati. Lasati video marketingul sa dea afacerii dvs succesul pe care îl merită.