Cum sa fac?

O apa bine filtrata iti mentine confortul si sanatatea

Calitatea apei este una dintre marile probleme ale omenirii din ziua de astazi. Cu totii ne-am obisnuit sa consumam apa plata din magazin, desi nici aceasta nu corespunde intru totul cu ceea ce este scris pe eticheta.

De asemenea, exista inca o buna parte a populatiei care consuma apa de la robinet, fara sa stie sigur ce anume contine aceasta. Iar atunci cand ne trezim cu diferite boli ale aparatului digestiv sau ale rinichilor, ne miram de unde toate acestea.

Daca dorim sa ne pastram insa sanatatea mai mult timp, una dintre solutii o poate constitui si achizitia unui sistem de filtrare a apei. Acestea pot fi cumparate astazi de pe magazine online de tipul Shop Einstal sau comandate de pe site-uri specializate in instalatii.

Daca este sa ne referim insa la Shop Einstal, aici avem la dispozitie o gama variata de filtre de apa si instalatii menite sa asigure o buna calitate a apei.

Filtre apa si filtre anticalcar

Pentru cei care doresc apa de consum la parametri optimi, astazi pot achizitiona filtre apa de pe Shop Einstal la preturi dintre cele mai avantajoase. Astfel, cu doar cateva zeci de lei, oricine poate sa isi instaleze un filtru de apa cu sita de zece microni.

Acestea ar fi variantele cele mai ieftine, disponibile in varianta cu cartus lavabil. Practic, la un anumit interval de timp specificat de producator, cartusul filtrant se demonteaza si se spala, apoi se refoloseste. Sunt insa si filtre in doua sau in trei trepte, in care filtrarea se face succesiv, pana ce apa este livrata la o calitate net superioara.

Acestea sunt ceva mai scumpe, insa la niste preturi competitive, destul de accesibile, de ordinul a cateva sute de lei. Filtrele nu sunt necesare insa numai pentru asigurarea unei calitati optime a apei de baut. Acestea pot fi achizitionate si pentru asigurarea unei durate de viata mai mari pentru instalatiile noastre.

In aceeasi categorie sunt incluse si instalatiile de dedurizare a apei si filtrele anticalcar. Acestea contribuie decisiv la reducerea depunerilor de calcar pe tevi, care constituie de obicei principala cauza a colmatarilor.

Depunerile de calcar reprezinta de altfel una dintre principalele cauze ale defectiunilor pe care le intalnim la instalatiile sanitare. De la robineti, pana la tevi infundate si debite scazute ale apei, toate acestea sunt cauzate de calitatea neconforma a apei menajere.

Iar o vizita pe Shop Einstal, cu siguranta ca va poate schimba perspectiva din acest punct de vedere. Sistemele de filtrare cu filtre lavabile sau cu autocuratire, precum si filtrele anticalcar construite pe sistem magnetic reprezinta achizitii esentiale pentru buna intretinere a instalatiei tale.

Taguri

Related Articles

Close